De vereniging Evangelisatie & Recreatie

DRAAI MEE MET E&R

De vereniging Evangelisatie & Recreatie houdt zich al meer dan 45 jaar bezig met het verspreiden van Gods liefde in Nederland. Dat doen we op campings, in de stad/buurthuis, met het mimeteam en op de boulevard in Scheveningen.

 

Ook deze zomer willen we dat graag weer vorm geven (Uiteraard onder het voorbehoud van de versoepeling van de maatregelen en dit op een veilig manier kan voor teamleden en iedereen die we spreken).

 

Om dit mogelijk te maken zijn we bij alle projecten dringend op zoek naar vrijwilligers (vanaf 18 jaar tot 80 jaar, want leeftijd is bij ons geen probleem) die willen samenwerken om samen de liefde van God door te geven om samen een lichtend licht te zijn. In principe draai je een week mee, maar ook korter is bespreekbaar.

Meer info is te vinden op onze website www.eenr.nl, Facebook www.fb.me/eenr.nl of mail naar info@eenr.nl.

Doe jij ook mee, deze zomer? Wil je ook voor ons bidden?

 

Projectlocaties:

Gepland 24 jul tot 14 aug

Project Beerze draait al ruim dertig jaar. Het project heeft een eigen terrein en een eigen geluid. In de directe omgeving zijn drie campings die Beerze rijk is.
Het eigen geluid heeft een bijzondere aantrekkingskracht op voornamelijk jongeren.
Onze ervaring is dat zij drie weken lang uit zichzelf naar ons komen en wij met hen zo een vriendschap opbouwen. Gewerkt wordt met 12-17 teamleden. Je bent welkom. Doe je mee?

 

Draait wel/niet in ‘21

Go Fish! is een dorpsproject in Lochem. Het project is opgestart in 2010 en we draaien twee weken. De teams bestaan elk uit ongeveer 8 personen; in elke week zit een teamleider. In de buurt waar we zitten wonen veel kinderen/tieners/jongeren/gezinnen die vaste gasten zijn geworden bij ons project. We proberen met hen de diepte in gaan. Samengewerkt wordt er met de GKv en CGK van Zutphen.

 

Van 24 jul tot 7 aug

Op de camping ‘De Fransche Kamp’ in Bussum in staan we al ruim 6 jaar. De omgeving is bosrijk en er zijn veel gasten. Samen met de activiteitencommissie van de camping proberen een zo goed mogelijk recreatief en inspirerend programma neer te zetten voor verschillende doelgroepen. We werken aan relaties en willen zo iets uitdragen van het evangelie. Dit doen wij in teams van zo’n 8 personen. Kom ook en meld je nu aan!

 

Gepland 24 jul tot 7 aug

In Vrouwenpolder willen we evangeliseren en recreatie activiteiten aanbieden. Dat doen we met de plaatselijke kerk en 7-10 teamleden. Recreatie betekent herschepping. In de zomer mag je opladen en resetten.  Wij staan in Vrouwenpolder midden in het dorp waar mensen hard werken in de horeca of waar mensen vakantie vieren. Met ons project verbinden we deze groepen en zorgen we voor ontspanning en verdieping. Kom je ons team versterken?

 

Gepland van 14 – 28 aug

Wij willen mensen in het buurthuis Het Staartlicht samenbrengen die met de bijbel als basis willen leven en Jezus willen leren kennen en aannemen als hun verlosser.
Vaak hebben we mooie gesprekken met de buurtbewoners over God en Zijn schepping.
Ook hebben we talloze feestelijke activiteiten, ook na de zomer (buurtlunch, kinderclub, Girls Only, huiswerkbegeleiding en meer). Dit doen we met 6 teamleden. Help je ons?

 

Gepland van 19 – 27 aug

Kenmerkend aan het boulevardproject Scheveningen is dat je veel mensen spreekt.
Het mooie is dat je elkaar niet kent of elkaar weer ontmoet. Daarom kan er vrij en in alle openheid gesproken worden. Open en eerlijk mogen we Gods liefde doorgeven.
Elke ochtend doen we Bijbelstudie. Elke middag gaan we de boulevard op.
Dat doen we in een team van 4 tot 8 personen. Doe je mee? Geef je dan op!