Corona en de kerkdiensten

Corona en de kerkdiensten

18-december-2021

Waarschijnlijk hebt u het nieuws al meegekregen: op de persconferentie heeft premier Rutte een harde lockdown afgekondigd vanaf morgenochtend 5.00u. Het moderamen heeft overlegd wat ons als kerk te doen staat. Gezien de ernst van de situatie en de dringende oproep om de adviezen op te volgen, hebben we besloten per direct over te gaan op online-diensten tot in elk geval 14 januari 2022. Dat betekent dat iedereen (behalve personeel) gevraagd wordt om de kerkdiensten morgen thuis te volgen via gasthuiskerk.net of via kerkdienstgemist.nl

 

Ook de middagdienst van 15.30u zal om die tijd online worden uitgezonden. Als u mee zou willen helpen in het uitvoeren van de liturgie door mee te zingen, kunt u zich bij mij opgeven.

 

Dit is voor ons allemaal een nieuwe teleurstelling. Vanuit die teleurstelling richten we ons omhoog tot onze God of Hij ons genadig wil zijn en ons licht wil zijn in deze donkere tijd.

Advent Candles with Glitter Background