Theologische Universiteit Kampen | Utrecht

Theologische Universiteit Kampen | Utrecht

Verhuizing Theologische Universiteit

28-december-2021

Eind november kondigden we ons nieuwe TU magazine aan waarin we al het nieuws en alle achtergronden delen rondom de verhuisplannen vanuit Kampen naar Utrecht. Vanwege de beperkte kerkdiensten verschijnt deze editie alleen online.

Kijk hier: https://www.tukampen.nl/magazine/tu-magazine-special-over-verhuizing/

Of download de pdf-versie via www.tukampen.nl/voor-kerken/pr-materiaal/

Deel dit nieuwsbericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
E-mail

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken in ons cookiebeleid. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".