De volgende zalen zijn beschikbaar voor verhuur.

de Gasthuiskamer
Kleine intieme, gezellige, ruimte waar een huiselijke sfeer is gecreëerd om het vergaderen op een prettige manier te laten gebeuren, maximaal 15 personen.
IMG 4193 Custom

Zaal 3
Ruime vergaderkamer in carré opstelling geschikt tot 20 personen, in theater opstelling tot maximaal 30 personen. Met mogelijkheid voor beamer presentatie (exclusief laptop).
IMG 4191 Custom

Zaal 4
Ruime vergaderkamer in carré opstelling geschikt tot 30 personen, in theater opstelling tot maximaal 40 personen. Met mogelijkheid voor beamer presentatie (exclusief laptop).
Zaal 4

Zaal 5
Kleine intieme vergaderruimte tot 15 personen, met mogelijkheid voor beamer presentatie (exclusief laptop).
IMG 4189 Custom

Kelderzaal
Zeer ruime vergaderruimte tot maximaal 100 personen, met mogelijkheid voor beamer presentatie (exclusief laptop) er is een geluidsinstallatie aanwezig met mogelijkheden voor (meerdere) interruptie microfoon opstelling.
IMG 4199 HDR Custom  IMG 4196 HDR Custom

IMG 4202 HDR Custom  IMG 4211 HDR Custom

Koffie, thee, frisdrank en consumptie in overleg, met mogelijkheden voor een geheel verzorgde uitgebreide lunch of diner.

 

Voor meer informatie over de verhuur van bovenstaande zalen kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.