februari 2022

zon06feb16:30Middagkerkdienst16:30 Achterstraat 9, Hattem Voorganger: ds. K.F. Dwarshuis

Als kerk willen we graag samen de dienst vieren (samen: leven, (lof)zingen, bidden, danken, leren met elkaar). Iedere zondagmiddag zullen we dat doen. HOE? Dat hangt af van alle maatregelen waar we mee worden geconfronteerd sinds begin 2020 het Corona virus zich verspreidde over de aarde. In alle gevallen kunt u direct meeleven via het digitale kanaal: Kerkdienstgemist waar u onze kerk kunt vinden bij: Hattem-centrum (Gasthuiskerk).

Thema: Leid te midden van de heidenen een goed leven

• opening met GK 95:1 (Kom, laat ons juichen)
  • gebed;
  • lezen 1 Petrus 2:11-17 en Jeremia 29:7;
  • kindermoment;
  • LB 912:1 (Neem mijn leven)
  • preek over 1 Petrus 2:12a “Leid te midden van de heidenen een goed leven”;
  • Opw 346:1,3 (Maak ons tot)
  • formulier 5;
  • collectemoment;
  • GK 175a (Ik geloof);
  • viering;
  • dankgebed;
  • GK 95:3 (Kom, knielen wij);
  • zegen

Als het duidelijk is welke maatregelen van kracht zijn zullen we de concrete invulling hier ook meedelen. Ook zullen we de onderdelen van de dienst (liturgie) en andere praktische informatie hier plaatsen. Dus kijk op deze pagina voor de laatste informatie (op het laatste moment kunnen de maatregelen vanuit de regering weer veranderen – en we weer onze invulling moeten aanpassen).

Invulling per 23-jan: Wij willen max 50 mensen uitnodigen voor de morgen en middagdienst. Dat betekent dat er ook weer een middagdienst komt, op de normale tijd van half 5. Er zullen ook geen aparte zangers meer zijn, want iedereen mag (beheerst) meezingen.

We zullen de 1,5 meter afstand bewaren en ook de overige basismaatregelen zijn van toepassing, zodat we de diensten veilig houden.
We hopen dat we met elkaar een mooie zondagmiddagdienst mogen hebben.
We zijn dankbaar voor de versoepelingen. We hopen en bidden dat er binnenkort verdere versoepelingen mogelijk zijn, zodat we ook weer met (een groter gedeelte van) de gemeente kunnen samenkomen.

ds. K.F. Dwarshuis GKv/NGK Wapenveld