maart 2022

zon06mar16:30Middagkerkdienst16:30 Achterstraat 9, Hattem Voorganger: Ds. Arco Haak

Van harte welkom bij de (online: Kerkdienstgemist ) Middagdienst vanuit de Gasthuiskerk Hattem. Als kerk willen we graag samen de dienst vieren (samen: leven, (lof)zingen, bidden, danken, leren met elkaar). Iedere zondagmiddag zullen we dat doen.

Het lijkt erop dat we – wel voorzichtig – weer volle kerkgebouwen zullen mogen hebben. We willen daarom zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven weer naar de kerk te kunnen komen. We zijn God dankbaar dat we Hem weer kunnen loven / aanbidden / leren kennen als onze Vader en redder.

Iedere zondag is iedereen weer welkom zonder vooraf aan te melden. Er geldt geen beperking meer voor het aantal kerkgangers. Het betekend ook dat de 1,5 meter in het middenvak komt te vervallen, in de zijvakken blijft de 1,5 meter nog in stand.

Thema: Als twijfel de kop op steekt

• Welkom
  • Votum en groet
  • Samenzang: Psalm 96: 1,4,8
  • Als gebed: Samenzang: GK 171:1,2 (Hoor, trouwe Vader, ons gebed) (bidden zingend)
  • Schriftlezen:
    -Jak.1:2-8
    -Luc.7:18-23
  • GK 239 (‘k Stel mijn vertrouwen op de Heer mijn God – in canon
  • Schriftlezen: Tekst: Luc.7:20b (‘Bent u degene die komen zou of moeten we een ander verwachten?’)
  • Preek / woordverkondiging
  • Samenzang: NLB 139b (Heer, U doorgrond en kent mij)
  • Samenzang: GK 177:1,2,3,4 (Heer, U bent mijn leven)
  • Samenzang: GK 231:1,3 (Maak muziek voor God de Vader)

Corona maatregelen: We zullen voldoende afstand bewaren en ook de overige basismaatregelen uitvoeren die nog van toepassing zijn, zodat we de diensten veilig – voor de anderen en onszelf – houden.

Ds. Arco Haak