augustus 2022

zon14aug16:30Middagkerkdienst16:30 Achterstraat 9, Hattem Voorganger: ds. C.J. v.d. Boogert

In de komende weken is de zomervakantie begonnen. Ook dan zijn er twee diensten iedere zondag in Hattem. In Hattem hebben we te maken met veel toeristen (campings, huisjes, boten, haven, e.d.). Veel toeristen zoeken in de vakantie vaak naar alternatieven (streaming?)? Ook veel Hattemers zijn weg op vakantie.

Daarom organiseren de kerken samen diensten in Hattem volgens het volgende rooster:

• 7 aug – 09.30u De Veste ds Henk Jonkman
  • 7 aug – 10.00u Open Poort ds Gijs Bronsveld
  • 7 aug – 16.30u Gasthuiskerk student Nico Snijder
  • 14 aug – 10.00u Open Poort ds Almatine Leene
  • 14 aug – 16.30u Gasthuiskerk ds Cees van der Boogert

Van harte welkom bij de (online) dienst vanuit de Gasthuiskerk Hattem.

Het samen zijn Met God komt in alle onderdelen verschillend terug.
In de dienst zoeken we Hem in gezamenlijk gebed. Bij het zingen uiten we dat met lofzangen, gebed, samen, …. Waar het hart vol van is loopt de mond van over…. We zingen naast de traditionele psalmen en gezangen ook liederen uit andere bundels. De liederen zijn voor sommigen bekend maar voor anderen soms zelfs nieuw. Daarom is er altijd begeleiding bij de liederen meestal door het orgel of de piano.

• Welkom
  • Zingen: Opwekking 464 Wees stil voor het aangezicht van God
  • Votum
  • Groet
  • Zingen: Psalm 1 Welzalig wie niet volgt der bozen raad
  • Gebed om de leiding van de Heilige Geest
  • Schriftlezingen: Spreuken 8 en Mattheus 7 : 24-27
  • Zingen: Opwekking 488 De kracht van uw liefde
  • Verkondiging
    Thema: Wijsheid verbindt!
  • Tekst: Spreuken 8 : 35,36; Wie mij vindt, vindt het leven, en ontvangt de gunst van de HEER. Wie aan mij voorbijgaat, doet zichzelf veel kwaad wie mij haat, bemint de dood.
  • Zingen: Gezang 21 : 1 en 3 Alles wat adem heeft love de Here (liedboek 1973)
  • Dankzegging en voorbeden
  • Inzameling van de gaven