maart 2022

zon20mar16:30Middagkerkdienst16:30 Achterstraat 9, Hattem Voorganger: Ds. B. Schaaij

Van harte welkom bij de (online) middagdienst vanuit de Gasthuiskerk Hattem. Als kerk willen we graag samen de dienst vieren (samen: leven, (lof)zingen, bidden, danken, leren met elkaar). Iedere zondagmiddag zullen we dat doen.

Het lijkt erop dat we – wel voorzichtig – weer volle kerkgebouwen zullen mogen hebben.

We willen daarom zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven weer naar de kerk te kunnen komen.

We zijn God dankbaar dat we Hem weer kunnen loven / aanbidden / leren kennen als onze Vader en redder.

HOE? In alle gevallen kunt u direct meeleven via het digitale kanaal: Kerkdienstgemist waar u onze kerk kunt vinden bij: Hattem-centrum (Gasthuiskerk). We hopen dat we met elkaar een mooie zondagmiddagdienst mogen hebben.
We zijn dankbaar voor de versoepelingen.

Thema:

• Votum
  • Groet
  • Samenzang Lied – DNP 27: 2 (Een ding vraag ik: het is mijn hartsverlangen)
  • Bijbellezen: Lukas 9: 28-36
  • Samenzang Lied – LB 835 (Jezus ga ons voor)
  • Prediking over Lukas 9: 28-36
  • Samenzang Lied – LB 412: 4,5 (U Christus onze Heer)
  • Belijdend volgens de samenvatting vanuit Nicea
  • Samenzang Lied – GK 177 (Heer U bent mijn leven)
  • Samenzang Lied – GK 228 (Jezus leeft)

Corona maatregelen: We zullen voldoende afstand bewaren en ook de overige basismaatregelen uitvoeren die nog van toepassing zijn, zodat we de diensten veilig – voor de anderen en onszelf – houden.

Ds. B. Schaaij