maart 2022

zon27mar16:30Middagkerkdienst16:30 Achterstraat 9, Hattem Voorganger: ds. G. Bronsveld

Van harte welkom bij de (online) middagdienst vanuit de Gasthuiskerk Hattem. Als kerk willen we graag samen de dienst vieren (samen: leven, (lof)zingen, bidden, danken, leren met elkaar). Iedere zondagmiddag zullen we dat doen.

Het lijkt erop dat we – wel voorzichtig – weer volle kerkgebouwen zullen mogen hebben.

We willen daarom zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven weer naar de kerk te kunnen komen.

We zijn God dankbaar dat we Hem weer kunnen loven / aanbidden / leren kennen als onze Vader en redder.

HOE? In alle gevallen kunt u direct meeleven via het digitale kanaal: Kerkdienstgemist waar u onze kerk kunt vinden bij: Hattem-centrum (Gasthuiskerk). We hopen dat we met elkaar een mooie zondagmiddagdienst mogen hebben.
We zijn dankbaar voor de versoepelingen.

Thema:

• Ps.63:1 Liedboek 1973 Mijn God, Gij zijt mijn toeverlaat
  • Votum en groet
  • Zingen: Ps. 63:2 Bundel gelijk als vers 1
  • Gebed om de Heilige Geest
  • 1e Schriftlezing: Gen. 3: 1-7
  • 2e Schriftlezing: Gal. 5: 16-24
  • Zondag 44
  • Zingen: Gezang: 78: 1,2 Liedboek 1973 Laat m’in U blijven groeien, bloeien
  • Prediking
  • Zingen: Gezang 465: 1,4,5 Liedboek 1973 Van U zijn alle dingen
  • Dankgebed en voorbede
  • Kollekte
  • Zingen Credo
  • Zingen:Ps. 73: 10,11 Gereformeerd Kerkboek Wie heb ik in de hemel hoog?

Corona maatregelen: We zullen voldoende afstand bewaren en ook de overige basismaatregelen uitvoeren die nog van toepassing zijn, zodat we de diensten veilig – voor de anderen en onszelf – houden.

ds. G. Bronsveld NGK Hattem