januari 2022

zon30jan09:30Ochtenddienst09:30 Gasthuiskerk, Achterstraat 9, Hattem Voorganger: Ds. Arie Reitsema

Als kerk willen we graag samen de dienst vieren (samen: leven, (lof)zingen, bidden, danken, leren met elkaar). Iedere zondagochtend zullen we dat doen. HOE? Dat hangt af van alle maatregelen waar we mee worden geconfronteerd sinds begin 2020 het Corona virus zich verspreidde over de aarde. In alle gevallen kunt u direct meeleven via het digitale kanaal: Kerkdienstgemist waar u onze kerk kunt vinden bij: Hattem-centrum (Gasthuiskerk).

Als het duidelijk is welke maatregelen van kracht zijn zullen we de concrete invulling hier ook meedelen. Ook zullen we de onderdelen van de dienst (liturgie) en andere praktische informatie hier plaatsen. Dus kijk op deze pagina voor de laatste informatie (op het laatste moment kunnen de maatregelen vanuit de regering weer veranderen – en we weer onze invulling moeten aanpassen).

Invulling per 27-jan: Wij willen max 100 mensen uitnodigen voor de morgen en middagdienst. Dat betekent dat er ook weer een middagdienst komt, op de normale tijd van half 5. Er zullen ook geen aparte zangers meer zijn, want iedereen mag (beheerst) meezingen. Meebeleven in de kerk mag alleen als je bent aangemeld via de eMail-link, zo houden we het aantal van 100 in de hand.

We zullen de 1,5 meter afstand bewaren en ook de overige basismaatregelen zijn van toepassing, zodat we de diensten veilig houden. Wilt u daarom ook de aanwijzingen van de welkomstcommissie opvolgen. Handen ontsmetten bij binnenkomst en bij verplaatsen (lopen) mondkapje dragen.
We hopen dat we met elkaar een mooie zondagochtenddienst mogen hebben.
We zijn dankbaar voor de versoepelingen. We hopen en bidden dat er binnenkort verdere versoepelingen mogelijk zijn, zodat we ook weer met (een groter gedeelte van) de gemeente kunnen samenkomen.

• Mededelingen
  • Votum en groet
  • NLB Gezang 978:1,4 (Aan U behoort, o Heer der heren…)
  • Lezen Jesaja 61:1-3; 10-11; Matt 10:40-11:6