mei 2022

zon08mei09:30Ochtendkerkdienst09:30 Achterstraat 9, Hattem Voorganger: Ds. Jan van Houwelingen

Van harte welkom bij de (online) Ochtenddienst vanuit de Gasthuiskerk Hattem.

Iedereen is welkom in onze kerkdiensten. Normaal houden we kerkdiensten twee keer op een zondag en met speciale feestdagen (voorbeelden: trouwen en kerst).

Het samen zijn Met God komt in alle onderdelen verschillend terug. In de dienst zoeken we Hem in gezamenlijk gebed.

Bij het zingen uiten we dat met lofzangen, gebed, samen, …. Waar het hart vol van is loopt de mond van over…. We zingen naast de traditionele psalmen en gezangen ook liederen uit andere bundels. De liederen zijn voor sommigen bekend maar voor anderen soms zelfs nieuw. Daarom is er altijd begeleiding bij de liederen meestal door het orgel of de piano.

Thema: Bij je naam geroepen

• Votum en zegengroet
  • Gk06 171:1,2 Wees stil voor het aangezicht van God
  • Schuldbelijdenis en genadeverkondiging