juli 2022

zon10jul09:30Ochtendkerkdienst09:30 Achterstraat 9, Hattem Voorganger: Ds. Jelle Drijfhout

Van harte welkom bij de (online) kerkdienst vanuit de Gasthuiskerk Hattem.

Iedereen is welkom in onze kerk aan de Achterstraat. Normaal houden we kerkdiensten twee keer op een zondag en met speciale feestdagen (voorbeelden: trouwen, hemelvaart en kerst).

Het samen zijn Met God komt in alle onderdelen verschillend terug.
In de dienst zoeken we Hem in gezamenlijk gebed. Bij het zingen uiten we dat met lofzangen, gebed, samen, …. Waar het hart vol van is loopt de mond van over…. We zingen naast de traditionele psalmen en gezangen ook liederen uit andere bundels. De liederen zijn voor sommigen bekend maar voor anderen soms zelfs nieuw. Daarom is er altijd begeleiding bij de liederen meestal door het orgel of de piano.

THEMA: Omkleed je met de Heer Jezus!

• Afkondigingen
  • Opw 176 U bent mijn schuilplaats Heer (NL en Oekraïns – bandura)
  • Votum en Zegengroet
  • Opw 733 10 000 redenen voor dankbaarheid (NL en Oekraïns, piano)