augustus 2022

zon07aug10:00Ochtendkerkdienst10:00 Veldhoeve 1 Voorganger: Ds. Gijs Bronsveld

In de komende weken is de zomervakantie begonnen. Ook dan zijn er twee diensten iedere zondag in Hattem. In Hattem hebben we te maken met veel toeristen (campings, huisjes, boten, haven, e.d.). Veel toeristen zoeken in de vakantie vaak naar alternatieven (streaming?)? Ook veel Hattemers zijn weg op vakantie.

Daarom organiseren de kerken samen diensten in Hattem volgens het volgende rooster:

• 7 aug – 09.30u De Veste ds Henk Jonkman
  • 7 aug – 10.00u Open Poort ds Gijs Bronsveld
  • 7 aug – 16.30u Gasthuiskerk student Nico Snijder
  • 14 aug – 10.00u Open Poort ds Almatine Leene
  • 14 aug – 16.30u Gasthuiskerk ds Cees van der Boogert

Van harte welkom bij de (online) kerkdienst vanuit de Gasthuiskerk Hattem.

Het samen zijn Met God komt in alle onderdelen verschillend terug.
In de dienst zoeken we Hem in gezamenlijk gebed. Bij het zingen uiten we dat met lofzangen, gebed, samen, …. Waar het hart vol van is loopt de mond van over…. We zingen naast de traditionele psalmen en gezangen ook liederen uit andere bundels. De liederen zijn voor sommigen bekend maar voor anderen soms zelfs nieuw. Daarom is er altijd begeleiding bij de liederen meestal door het orgel of de piano.

• Votum groet
  • Lied