maart 2022

zon13mar09:30Ochtendkerkdienst09:30 Achterstraat 9, Hattem Voorganger: ds. Roelof de Graaf

Van harte welkom bij de (online) Ochtenddienst vanuit de Gasthuiskerk Hattem. Als kerk willen we graag samen de dienst vieren (samen: leven, (lof)zingen, bidden, danken, leren met elkaar). Iedere zondagochtend zullen we dat doen.

Het lijkt erop dat we – wel voorzichtig – weer volle kerkgebouwen zullen mogen hebben.

We willen daarom zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven weer naar de kerk te kunnen komen.

We zijn God dankbaar dat we Hem weer kunnen loven / aanbidden / leren kennen als onze Vader en redder.

HOE? In alle gevallen kunt u direct meeleven via het digitale kanaal: Kerkdienstgemist waar u onze kerk kunt vinden bij: Hattem-centrum (Gasthuiskerk). We hopen dat we met elkaar een mooie zondagochtenddienst mogen hebben.
We zijn dankbaar voor de versoepelingen.

Thema:

• Welkom en mededelingen van de kerkenraad
  • Stil gebed
  • Votum en vredegroet
  • Zingen: Opwekking 717 – Stil, mijn ziel, wees stil
  • Wet van de HERE: De Tien Geboden, kort en krachtig
  • Zingen: Psalm 131 De Nieuwe Psalmberijming – Mijn hart is niet hoogmoedig, HEER
  • Zingen: Opwekking 581 – Ik wil heel dicht bij U zijn
  • Kinderen gaan naar de Bijbelclub
  • Lezen uit de Bijbel: Jeremia 36,1-7
  • Zingen: Psalm 79,1.3.5 – O God, nu zijn de heidenen gekomen
  • Lezen van de tekst voor de preek: Jeremia 45
  • Preek over Jeremia 45
    Baruch depressief
  • Zingen: LvK 445,3 – Ruwe stormen mogen woeden
  • Gebed: voorbede en dankzegging
  • Zingen: ‘U heft mij op’ (zie hieronder)

Corona maatregelen: We zullen voldoende afstand bewaren en ook de overige basismaatregelen uitvoeren die nog van toepassing zijn, zodat we de diensten veilig – voor de anderen en onszelf – houden.

ds. Roelof de Graaf GKV Hardenberg