maart 2022

zon20mar09:30Ochtendkerkdienst09:30 Achterstraat 9, Hattem Voorganger: Ds. J.J. Drijfhout

Van harte welkom bij de (online) Ochtenddienst vanuit de Gasthuiskerk Hattem. Als kerk willen we graag samen de dienst vieren (samen: leven, (lof)zingen, bidden, danken, leren met elkaar). Iedere zondagochtend zullen we dat doen.

Het lijkt erop dat we – wel voorzichtig – weer volle kerkgebouwen zullen mogen hebben.

We willen daarom zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven weer naar de kerk te kunnen komen.

We zijn God dankbaar dat we Hem weer kunnen loven / aanbidden / leren kennen als onze Vader en redder.

HOE? In alle gevallen kunt u direct meeleven via het digitale kanaal: Kerkdienstgemist waar u onze kerk kunt vinden bij: Hattem-centrum (Gasthuiskerk). We hopen dat we met elkaar een mooie zondagochtenddienst mogen hebben.
We zijn dankbaar voor de versoepelingen.

Thema: Uw liefde is mij liever dan het leven.

• Vooraf: pianospel
  • Mededelingen van de kerkenraad
  • Voorzang: Opw 807 God van Licht
  • votum en zegengroet
  • Votum
    Gk 163:1,3 dit huis een herberg onderweg
  • Leefregels
  • Opw 811 Wat mij witter dan sneeuw
  • Schriftlezing en tekst Psalm 63
  • Verkondiging
  • Opw 717 Stil mijn ziel wees stil
  • Voorbede en dankzegging
    • Afsluiten met LB 1006 Onze Vader in de hemel
    • Kinderbijbels voor Zuid Afrika – ppt-presentatie
  • LB 885 Groot is uw trouw o Heer

Corona maatregelen: We zullen voldoende afstand bewaren en ook de overige basismaatregelen uitvoeren die nog van toepassing zijn, zodat we de diensten veilig – voor de anderen en onszelf – houden.

Ds. J.J. DrijfhoutGHK - GKv Hattem Centrum