maart 2022

zon27mar09:30Ochtendkerkdienst09:30 Achterstraat 9, Hattem Voorganger: Ds. J.J. Drijfhout

Van harte welkom bij de (online) Ochtenddienst vanuit de Gasthuiskerk Hattem. Als kerk willen we graag samen de dienst vieren (samen: leven, (lof)zingen, bidden, danken, leren met elkaar). Iedere zondagochtend zullen we dat doen.

Het lijkt erop dat we – wel voorzichtig – weer volle kerkgebouwen zullen mogen hebben.

We willen daarom zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven weer naar de kerk te kunnen komen.

We zijn God dankbaar dat we Hem weer kunnen loven / aanbidden / leren kennen als onze Vader en redder.

HOE? In alle gevallen kunt u direct meeleven via het digitale kanaal: Kerkdienstgemist waar u onze kerk kunt vinden bij: Hattem-centrum (Gasthuiskerk). We hopen dat we met elkaar een mooie zondagochtenddienst mogen hebben.
We zijn dankbaar voor de versoepelingen.

Thema:

ivm het overlijden van Br. Schoonhoven zingen we voor de dienst een extra lied: Psalm 68:8 – Geloofd zij God met diep ontzag.

• Welkom en mededelingen van de kerkenraad
  • Stiltemoment
  • Votum en zegengroet
  • Ps 118:5,6,7 DNPa
  • 10 geboden
  • Gk06 79:4
  • Kindermoment
  • Zet de deur van je hart maar open (filmpje)
  • Schriftlezing Mat 21:1-17
  • LB 554:1-4 Welkom, welkom Koning Jezus
  • Tekst: Mat 21:1-17
  • Verkondiging
  • LB 441:1,2,7 hoe zal ik U ontvangen?
  • Voorbede en dankzegging
  • Ps 150:2
  • zegen

Corona maatregelen: We zullen voldoende afstand bewaren en ook de overige basismaatregelen uitvoeren die nog van toepassing zijn, zodat we de diensten veilig – voor de anderen en onszelf – houden.

Ds. J.J. DrijfhoutGHK - GKv Hattem Centrum