februari 2022

zon27feb09:30Ochtendkerkdienst09:30 Achterstraat 9, Hattem Voorganger: Ds. J.J. Drijfhout

Als kerk willen we graag samen de dienst vieren (samen: leven, (lof)zingen, bidden, danken, leren met elkaar). Iedere zondagochtend zullen we dat doen.

HOE? In alle gevallen kunt u direct meeleven via het digitale kanaal: Kerkdienstgemist waar u onze kerk kunt vinden bij: Hattem-centrum (Gasthuiskerk).

• Stiltemoment
  • Votum en zegengroet
  • Ps 62:1,3
  • Leefregels
  • LB 345 God, die uw Woord gegeven (= lvdk 341)
  • Kindermoment
  • Kinderlied: volgt nog …
  • Schriftlezing Joh 15:18-27
  • Tekst Mat 5:10-12
  • Verkondiging
  • Opw 714 Al laat de zon zich niet meer zien (graag met melodielijn als het kan)
  • Voorbede en dankzegging: Oekraine (oproep tot gebed van Sergei Nakul)
  • Gk 247:4,5,6,7 de zwarte engel van de nacht (melodie ps 34)

Corona maatregelen: We zullen de 1,5 meter afstand bewaren en ook de overige basismaatregelen zijn van toepassing, zodat we de diensten veilig houden. Wilt u daarom ook de aanwijzingen van de welkomstcommissie opvolgen. Handen ontsmetten bij binnenkomst en bij verplaatsen (lopen) mondkapje dragen.
We hopen dat we met elkaar een mooie zondagochtenddienst mogen hebben.
We zijn dankbaar voor de versoepelingen. We hopen en bidden dat er binnenkort verdere versoepelingen mogelijk zijn, zodat we ook weer met (een groter gedeelte van) de gemeente kunnen samenkomen.

Ds. J.J. DrijfhoutGHK - GKv Hattem Centrum