Intranet

Welkom op het Intranet van de Gasthuiskerk. Dit gedeelte van onze website is afgeschermd en alleen toegankelijk voor leden van onze kerk. Wij hebben in het Intranet gegevens staan die als vertrouwelijk zijn aangemerkt. Om deze informatie te kunnen zien moet u eerst inloggen.

Geen inloggegevens

Bent u lid van onze kerk en heeft u geen inloggegevens? Dan kunt u via deze pagina uzelf registreren. Vervolgens ontvangt u een bevestiging van uw registratie zodra wij deze hebben beoordeeld.

Vragen

Heeft u een vraag over het intranet? Stuur dan een e-mail naar info@gasthuiskerk.net