Lang geleden voor `t laatst in de kerk geweest?

En is er nog wat verandert in die jaren?

Altijd al eens achter de kerkdeur willen kijken???

Benieuwd wat daar allemaal gebeurt, of misschien wel nieuwsgierig?

Al eens met de buurvrouw/-man in gesprek geweest die zondags naar de kerk gaan?

Eigenlijk ben je in alle kerken welkom in de kerkdienst op zondag.

Toch blijkt de drempel soms een fractie of voor sommigen veel te hoog.

Misschien heb je al langer gewacht op een uitnodiging van de buren of goede kennis.

En of je nou die uitnodiging wel of niet gekregen hebt….. we zien je graag komen.

Op 16 september is er landelijk een dag georganiseerd voor ieder die wel eens wil meemaken wat er in de kerk zoal gebeurt. Dit onder het kopje `Kerkproeverij`.

De Gasthuiskerk doet mee.
We willen je van harte welkom heten. We vinden het fijn samen met jou deze dienst te hebben. We houden een ‘open’ dienst, kom vrijblijvend binnen. De koffie staat klaar vanaf  9.00 uur . Ongetwijfeld ontmoet je bekenden, waar je een praatje mee maakt. Om 9.30 uur willen we in de kerkzaal beginnen met de dienst. En, uiteraard, na de dienst kun je nog even napraten onder het genot van, ja ja, opnieuw een kopje koffie, maar nu met iets lekkers erbij. (Eigen baksel !!) Kom je met je kind(eren)? Geen probleem, er is een crèche waar ze tijdens de dienst met leeftijdsgenootjes de tijd doorkomen.

Graag willen we een Gasthuis zijn en je van harte welkom heten.